Als ICT-ondernemer wil je een adviseur en accountant die begrijpt dat jouw business geen traditionele grenzen kent en dat Google zowel een leverancier als een klant kan zijn. Die net zo snel kan werken als jij als het aankomt op de automatisering van jouw bedrijfadministratie en die bekend is met termen als reverse billing, ICO, Shopify en payment providers. Gamingbedrijven, affiliate marketingbedrijven, contentbouwers en webshops: bij Maguire weten we wat er speelt, wat we daarmee moeten en kunnen doen en hoe we de financiele processen in jouw bedrijf kunnen optimaliseren. 

We adviseren je op het gebied van WBSO (loonheffingskorting voor werknemers die innovatieve werkzaamheden verrichten) en de Innovatiebox (korting op de belasting over de winst die behaald wordt met innovatieve werkzaamheden). En bij groen licht voeren we die regelingen ook voor je uit. 
 
We adviseren je ook bij je buitenlandse activiteiten: hoe moeten die juridisch en fiscaal gestructureerd worden, voor welk land kies je, zijn je samenwerkingscontracten waterdicht, zijn je interne kostenafspraken fiscaal acceptabel, etc.
 
We begeleiden je ICO of andersoortige crypto-emissie op fiscaal en juridisch gebied en zorgen dat de structuur aansluit bij de karakteristieken van je bedrijf. Daarbij stemmen we indien nodig de fiscale gevolgen tevoren af met onze relaties op dat gebied bij de Belastingdienst.

Daarnaast leveren we de volgende diensten voor Internet & ICT ondernemers:
  • verzorgen van de ondernemingsadministratie (in Yuki)
  • opstellen van de jaarrekeningen/cijfers (BV, eenmanszaak of partnership)
  • opstellen van de belastingaangiften (inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting)
  • verzorgen van de BTW-aangiften
  • verzorgen van de salarisadministraties
  • begeleiden van de inbreng van eenmanszaak of Vof in B.V.
  • begeleiden van de inkoop in een partnership
  • adviseren en/of bemiddelen in geschillen tussen partners

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Heb jij vragen over Maguire?

Laat ons je terugbellen!