Sinds 2012 ondersteunt Maguire de Amsterdamse Stichting Join for Joy. Join for Joy organiseert jaarlijkse sport- en spelkampen voor kinderen in Kenia en Oeganda om op die manier kansarme kinderen te leren om samen te werken, om te gaan met winst en verlies en om het beste in zichzelf en andere naar boven te brengen. De organisatie wordt (mede) verzorgd door Nederlandse vrijwilligers, die bovendien zelf sponsorgelden verzamelen om hun reis en het kamp te bekostigen. Maguire vindt het erg belangrijk dat ieder kind de onbezorgd kan sporten en zich zo verder kan ontwikkelen en daarom steunen wij Stichting Join for Joy. 

Pro Agent is - net als Maguire - opgericht in 2006 en is de officiële Nederlandse vereniging van geregistreerde voetbalzaakwaarnemers. De Vereniging heeft momenteel ruim 50 leden. Maguire is de fiscale partner van Pro Agent en helpt zodoende ook de leden van Pro Agent. Als zodanig verzorgt Maguire bovendien jaarlijks workshops over het fiscale speelveld voor voetballers en zaakwaarnemers. Daarnaast wordt Maguire betrokken bij overleg met onder andere de Belastingdienst, de KNVB en de FBO.


Maguire is sinds 2015 een van de partnerkantoren van The Yuki Company. Yuki is het eerste zelflerende community-gedreven volautomatische boekhoudsysteem van de toekomst. Het is de missie van Yuki om boekhouders en ondernemers slimmer en efficienter te laten werken. Maguire deelt deze visie en werkt daar dan ook graag aan mee. Maguire werkt als Yuki partner volgens de Yuki methode van online boekhouden en samenwerken. Yuki meet dit ook door maandelijks een kwaliteitscontrole uit te voeren bij alle Yuki partners. Belangrijke kwaliteitsfactoren voor Yuki zijn; snelheid van verwerken, reageren op vragen (binnen 24 uur), gemiddelde klanttevredenheid en scherpe tarieven!


Chantal Molenkamp is zwemster en tweevoudig deelnemer aan de Paralympische Spelen. Zowel in Londen als Rio was ze onderdeel van de Nederlandse Paralympische ploeg. Chantal is een echte doorzetter. Vanaf haar tiende zwom ze op hoog niveau, maar op haar vijftiende werd de auto-immuun ziekte Mixed Connective Tissue Disease bij haar geconstateerd. Ondanks haar handicap bleef ze zwemmen en behoorde ze tot de top van de Paralympische zwemsters. Maguire ondersteunde Chantal en haar Foundation al tijdens haar zwemcarriere. Na de Spelen in Rio heeft Chantal haar actieve carriere beëindigd, maar zij en haar Foundation blijven zich inzetten voor de gehandicaptensport. En wij met haar! 
 

Heb jij vragen over Maguire?

Laat ons je terugbellen!