30% ruling Netherlands

for more info and application requests click here

Learn More

Jouw administratie ook volledig digitaal in Yuki?

modern, digitaal en in de cloud

Learn More

Aangifte inkomstenbelasting doen?

al vanaf € 275,00 per jaar exclusief BTW

Learn More

Topsport kiest voor Maguire

help us help you...

Learn More

Expat in need of tax advise?

Maguire is your expat expert

Learn More

HOE KAN MAGUIRE JOU HELPEN?

Bij Maguire in Amsterdam werkt een team slimme professionals samen in fiscale, administratieve en juridische diensten. Daardoor wordt uw onderneming of vraagstuk vanuit alle hoeken bekeken en bereiken we echt een optimaal resultaat. Onze clienten zijn zowel ondernemingen als prive-personen, zowel werkgevers als werknemers. Naast onze algemene praktijk zijn we gespecialiseerd in o.a. de sportwereld, de creatieve industrie, Internetbedrijven, vrije beroepsbeoefenaren, expats en piloten. We geloven in langdurige relaties en kijken ernaar uit je bij de Maguire-familie te verwelkomen!

Belastingadvies

Bij Maguire werkt een team van creatieve en pro-actieve belastingadviseurs dagelijks aan de fiscale belangen van haar clienten. 

Lees meer

Juridisch advies

Meestal slim, soms sluw; altijd pragmatisch en degelijk. We kunnen naargelang je wensen zowel straatvechten als schoonschrijven.  

Lees meer

Boekhouding

Ons administratiekantoor in Amsterdam verzorgt de administratie en jaarrekening van uw bedrijf volledig digitaal in Yuki of Afas. 

Lees meer

Sport

Met meer dan 20 jaar ervaring in het adviseren van topsporters, zaakwaarnemers, trainers, clubs en bonden is Maguire dé partner op sportgebied.

Lees meer

Esports

Advies in hapklare brokken en extra sturing waar nodig voor esporters en organisaties. We build relationships for life!

Lees meer

Expatdesk

Als Amsterdams kantoor bedient Maguire veel expats met specifieke diensten als immigratie-begeleiding, 30%-regelingen en financieringen.

Lees meer

Internet & ICT

Gaming- en affiliate marketingbedrijven, content-bouwers en webshops: we weten wat er speelt en wat we daarmee moeten en kunnen doen.

Lees meer

Pilotendesk

De adviseurs van onze pilotendesk zijn thuis in de fiscale verdragsregels voor piloten en bieden vooraf zekerheid over uw rechtspositie.

Lees meer

Vrije beroepsbeoefenaren

Het is zo leuk en logisch om vrije beroeps-beoefenaren te adviseren als je het zelf ook bent - we weten wat er speelt en how to handle it.

Lees meer

Heb jij vragen over Maguire?

Laat ons je terugbellen!